Hackmanin Match-sarja uudistunut

Hackman kuuntelee kuluttajaa. Monipuolinen, ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun suunniteltu Hackmanin Match-sarja on uudistettu kuluttajahaastatteluiden pohjalta. Kauppoihin tulee kevättalvella kaksi uutta Match-tuotetta: kevyet valualumiiniset pata ja grillipannu. Lisäksi käytännöllisten, kuumentumattomien silikonikahvojen väri on vaihdettu ruskeasta kuluttajien suosimaan mustaan väriin.

Match-sarjan jokaiseen osaan on valittu käyttötarkoitusta varten parhaat materiaalit, esimerkiksi grillipannun sisäpuolella on erittäin kovia paistolämpötiloja kestävä Ceratec-pinnoite. Pannu on valualumiinrunkonsa ansiosta kevyempi käytössä kuin perinteinen grillipannu ja sen ulkopinnan pinnoitteesta mahdolliset ruokaroiskeet irtoavat helposti. Samasta valualumiinista valmistettu Match-pata toimii kuin tavallinen valurautapata, mutta sen jaksaa jokainen nostaa. Pata pitää sekä uunista että kaikista liesimalleista.

 Sarjan kahvat on päällystetty kuumentumattomalla silikonilla, joten patalappuja ei enää tarvita esimerkiksi keitinvettä kaataessa. Matchin toinen nokkela yksityiskohta on kattilan säädettävä kansi, jonka voi kääntää sekä höyryaukoksi että tiiviiksi.

 Matchin ovat suunnitelleet Pentagon Design –toimiston Sauli Suomela ja Arni Aromaa, jotka palkittiin vastikään arvostetulla Vuoden teollinen muotoilija –palkinnolla. Nämä pitkäaikaiset Hackmanin yhteistyökumppanit ovat muotoilleet mm. Hackman Rotisser-paistoastiasarjan. Rotisser puolestaan sai vuoden alussa kansainvälisen If Award –designpalkinnon.

 Uudistunut Hackman Match-sarja on kaupoissa 18.1.2010 alkaen.

Match-grillipannu 26 cm (ovh. 87,00 €)
Match-pata 5 l (ovh. 119,00 €)
Match-kattila 2,5 litraa, 4 l, ja 6 l (ovh. 55,00, 65,00 ja 75,50 €)

 Lisätietoja:
Tuija Aalto-Setälä
PR-Johtaja
Puh. 0204 3910
etunimi.sukunimi@fiskars.com