Joulun parhaita lahjavinkkejä ja valmistelun iloa Hackmanilta

Ajattoman tyylikäs ja ennen näkemättömän kestävä Rotisser-sarja ilahduttaa arjessa ja juhlassa. Pentagon Designin muotoilemat, skandinaavisen pelkistetyt paistoastiat ovat kovaksi anodisoitua alumiinia, joka sopii monipuoliseen ruoanvalmistukseen ja kestää testatusti kovaa kulutusta. Sarjan osat toimivat sekä liedellä että uunissa.

Rotisser on ehdoton apulainen juhlakauden ruoanlaittoon ja laatulahja kaikille ruokaa rakastaville.

Kasari teräskannella, 1,6 L / 18 cm, 64,00 euroa
Kasari teräskannella, 26 cm, 90,00 euroa
Paistinpannu, 24 cm, 65,00 euroa
Paistinpannu, 28 cm, 75,00 euroa
Uunivuoka / paistoastia, 30 cm, 109,00 euroa

Herkuttelijalle Match-juustosetti = leikkuulauta ja juustoveitset

Herkuttelijan pakettiin kääriytyy Match-leikkuulauta ja kauniin käytännölliset juustoveitset. Ekologisesta bambusta tehdyssä leikkuulaudassa on kaksi puolta eri käyttötarkoituksiin - vaalea ja tumma. Kolmen juustoveitsen setissä on veitsi kovalle, pehmeälle ja levitettävälle juustolle.

Match-juustosetti (iso leikkuulauta + 3 juustoveistä), 49,00 €/kpl (saatavana 31.12.2009 saakka)

Muumit uusissa pitkävartisissa lusikoissa

Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Hemuli seikkailevat nyt uusissa pitkävartisissa lusikoissa. Seikkailu-lusikoiden graafinen kuvitus perustuu Tove Janssonin alkuperäisiin kuvituksiin.
Lusikoiden jännittävä seikkailutunnelma välittyy originaalipiirustuksista, jotka taiteilija Tove Slotte on muokannut Hackmanin lusikoihin sopiviksi. Lusikat on pakattu yksittäin tyylikkään mustaan pakkaukseen, joka on täydellinen pikkulahja kaikenikäisille seikkailijoille.
Uutuuksia ovat myös muotoon leikatut kohokuvioiset Muumipeikko- ja Niiskuneiti–lusikat, niin ikään pidempivartisena ja yksittäispakattuina. Ne sopivat joulun lämpimien juomien sekoitukseen ja lahjaksi pienille Muumien ystäville.

Muumi Seikkailu, pitkälusikka, Muumipeikko, 7,00 €/kpl
Muumi Seikkailu, pitkälusikka, Hemuli, 7,00 €/kpl
Muumi kohokuvio, pitkälusikka, Muumipeikko, 7,00 €/kpl
Muumi kohokuvio, pitkälusikka, Niiskuneiti, 7,00 €/kpl

Pikkujoulukattaukseen Flirt-sarjan aterimet ja tarjoiluosat

Leikkisä ja linjakkaan selkeä Flirt tuo kattaukseen iloa nuorekkaalla otteellaan. Flirtin erilaiset kuviot – Hello, Hei, Hola ja Salve –houkuttelevat luomaan omia yhdistelmiä ja persoonallisia kattauskokonaisuuksia. Joulunpunainen Hola otin L-koossa tai uuden kokoiset pienet tarjoiluhaarukka ja -lusikka ’S’ hurmaavat sympaattisuudellaan. Uudet sirot tarjoiluottimet sopivat erityisesti joulupöydän pikku-herkkujen tarjoiluun. Flirtin osat myydään yksittäin ja valmiissa settipakkauksissa.
Flirt houkuttelee uusiin kuvioihin kaikkia, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja sisustamista. 

Tarjoiluhaarukka S, 7,80 €/kpl
Tarjoilulusikka S, 7,90 €/kpl
Otin L, 13,00 €/kpl
18-osainen aterinsetti, sisältää Hola ja Hello –osia, 100,00 €/kpl
6-osainen tarjoiluvälinesetti, sisältää Hola ja Hei –osia, 64,00 €/kpl
3-osainen setti, sisältää Hola tarjoiluottimet S ja kulhon M, 54,00 €/kpl

Juhlasesongin kuumille juomille nerokas Flirt-kuumajuomakannu

Hackmanin suosittu Flirt-sarja on täydentynyt uudella skandinaavisen tyylikkäällä kuumajuomakannulla ja glögilaseilla. Ruostumaton teräskannu kuumentaa liedellä joulun glögit ja muut talvipäivien juomat. Kuumennuksen jälkeen nerokas kannu pukeutuu lumivalkoiseen muoviholkkiin, joka eristää ja toimii myös pannunalusena. Kannu tarjoilee tyylikkäästi juhlasesongin ja talvipäivien kuumat juomat, jotka nautitaan Flirtin uusista, lämmönkestävistä lasimukeista. Upean uudenlainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

Flirt kuumajuomakannu, 2,5 l, 79,00 euroa
Flirt lasimukit, 25 cl, 2 kpl, 19,00 euroa

Lisätietoja:
Mira Vuorenpää, PR- ja markkinointikoordinaattori, etunimi.sukunimi@iittala.com tai 0204 39 5316
www.hackman.fi