Kesäemalit tulevat taas

Hackmanin viime kesän suosikki, retrohenkinen kesäemalisarja palaa täksi kesäksi uusin tuulin. Viime vuonna esitellyn kattilan ja kastikekasarin rinnalle on tuotu sympaattinen lävikkö kasvimaan herkuille sekä pieni kannu, vaikkapa kesäisille pienille mehukesteille.

Suositun kesäemalisarjan kuvio on viime vuodesta tuttu, emalipintaa kiertää Dog Designin suunnittelema kesäaiheinen kuvio. Kesän sato on kuvitettu kesän väreissä ja halkaistuina, ikään kuin jo matkalla kattilaan. Tunnelmallinen emalisarja korostaa hauskasti kesän kattauksiin mutkatonta tunnelmaa, kotipihassa ja mummolassa kasvatettuja herkkuja ja kesämökin keittiön parhaimmistoa.
Dog Design on kolmen graafisen suunnittelijan Eeva Sivulan, Ilona Ilotun ja Petri Salmelan Helsingissä 1998 perustama graafiseen suunnitteluun erikoistunut muotoilutoimisto. Perustamisestaan lähtien he ovat vastaanottaneet vuosittain merkittäviä alan palkintoja, mm. Red Dot Award 2010. Dog Designin kädenjälkeä löytyy myös mm. Hackmanin suositun Flirt-sarjan kuvioiden takaa.
Kesäkattilasarja on tehty raudasta ja pinnoitettu emalilla, mikä tekee pinnasta tiiviin ja neutraalin. Kattila ja kasari ovat kevyitä, ne kuumenevat nopeasti ja sopivat myös induktioliedelle. Kattiloille suositellaan käsinpesua.
Kesäkattilat ovat myynnissä 31.8.2011 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Suositushinnat:

Kattila 3,9 l 39 €
Kastikekasari 0,7 l 19 €
Maitokasari 1,2 l 19 €
Lävikkö 20 cm 32€

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Tiedottaja Nina Colliander, nina.colliander@fiskars.com, puh. 040 6873 591
www.hackman.fi
Kuvat ovat ladattavissa osoitteessa: http://media.digtator.fi/digtator/tmp/856709fe34ea405c7d572c74e0f7b56c/preview.html