Kesäiset emalit valloittavat jälleen!

Supersuosittua Hackmanin Kesä-emalisarjaa on jälleen saatavana; osin vanhoilla tutuilla ja osin aivan uusilla osilla. Viimekesäisestä valikoimasta jatkavat monikäyttöinen lävikkö sekä 1,2 litran kaadin, joka soveltuu kaikenlaisten juomien tarjoiluun ja vaikkapa kukkamaljakoksi. Kesäkattila tulee myyntiin nyt hieman aiempaa pienempänä, 2,9 -litraisena. Täysin uusia ovat kätevä piirakkavuoka sekä monikäyttöinen 0,37 litran muki.

Halkaisijaltaan 28 cm piirakkavuoka sopii erinomaisesti kesän makeimpien marjapiirakoiden ja suolaisten leipomusten valmistukseen tai pelkästään tarjoilulautaseksi ja kattauksen piristäjäksi. Tukevien reunojen ansiosta sitä voi käyttää myös tarjottimena.

Kesä-emalisarjan kuvioinnin on suunnitellut Dog Design, joka on kolmen graafisen suunnittelijan, Eeva Sivulan, Ilona Ilotun ja Petri Salmelan Helsingissä 1998 perustama graafiseen suunnitteluun erikoistunut muotoilutoimisto. Retrohenkinen kasvisaiheinen kuvio tekee käteen sopivasta mukista erityisen houkuttelevan. Kestävälle ja hauskalle emalimukille löytyy varmasti käyttöä niin kotona, mökillä, veneessä, matkailuvaunussa kuin kesäisellä piknikilläkin. Nauti siitä raikkaita kesäjuomia, kerää siihen kesäkauden ensimmäiset metsämansikat tai vie tuliaisiksi sellaisenaan tai täytettynä saajan toivomilla pikkutuliaisilla.

Kesä-emalisarja on valmistettu raudasta ja pinnoitettu emalilla, mikä tekee pinnasta tiiviin ja neutraalin. Materiaalina emali kuumenee nopeasti, joten pannulaput kannattaa pitää lähettyvillä kattilaa ja piirakkavuokaa käytettäessä. Kattila toimii kaikilla liesityypeillä mutta erityisesti induktiolla suosittelemme varovaista käyttöä nopean kuumenemisen takia. Kaikille Kesä-emalituotteille suositellaan käsinpesua.

Kaivattuja lisäyksiä aterinvalikoimaan

Savonia-sarja on Hackmanin suosituin aterinsarja, jonka valikoimaan sopivasti kesän grillikaudelle tulee normaalia veistä suurempi ja terävämpi pihviveitsi. Kuuden kappaleen veitsipakkaus on loistava mökkituliainen ja täydentää mukavasti Savonia-valikoimaa.

Kesän lahjasesongin ajan tarjolla on tyylikäs 9-osainen Lion-lahjapakkaus, joka sisältää 2 kappaletta kaikkia päävälineitä sekä juustohöylän. Konepesunkestävän Lion-sarjan lahjapakkaus on erinomainen lahjaidea niin vastavalmistuneelle kuin hääpareillekin.

Viime kesän sesonkituote, päivittäiseen käyttöön sopiva selkeälinjainen Inari-aterinsarja tulee normaalivalikoimaan huhtikuusta lähtien. Tämä konepestävä aterinsarja on valmistettu laadukkaasta 18/10 –teräksestä ja sarjan perusaterimet ovat saatavana sekä kuuden kappaleen pakkauksissa että 24 kappaleen settipakkauksessa.

Tuotetiedot:

Kesä-emalisarja, sesonkituote, toimitukset 16.4. – 31.8.2012
lävikkö, 20 cm 33,00 euroa
kaadin 1,2 litraa 19,50 euroa
kattila 2,9 litraa 36,00 euroa
piirakkavuoka 28 cm 29,50 euroa
muki 0,37 dl 9,90 euroa

Lion lahjapakkaus, 9 osaa 95,00 euroa, sesonkituote, toimitukset 16.4. – 31.12.2012

Savonia-pihviveitsi, 6 kpl 45,00 euroa

Inari kahvilusikka 6 kpl 17,50 euroa
Inari ruokalusikka 6 kpl 25,00 euroa
Inari ruokahaarukka 6 kpl 25,00 euroa
Inari ruokaveitsi 6 kpl 40,00 euroa
Inari 24 kpl setti 90,00 euroa

Lisätietoja:

tiedottaja Kirsi Lauttia, puh. 0204 39 6220
email: etunimi.sukunimi@fiskars.com