Kovanaama sai väriä pintaan

Kovanaama-paistinpannusarjan uutuus, Kovanaama Basic Terra, tuo väriä suosittuun tuoteperheeseen. Kauniit kuparin väriset pannut ja kasarit tuovat keittiöön tunnelmallisen ilmeen ja houkuttelevat kokeilemaan syksyisiä reseptejä iltojen pimetessä.

Uutuussarja on saanut inspiraationsa kuparista ja erottuu edukseen mustanpuhuvassa paistoastiaseurassa. Kuparia muistuttava väri, terra, on valittu väritrendikarttoihin perustuen tehden siitä erityisen ajankohtaisen. Kuparin sävy on tänä syksynä suosittu muissakin tuotteissa, esim. Iittalan lasituotteissa samaa sävyä on on Rion ruskeana ja Teema-sarjassa terrakottana. Kovanaama Basic Terrassa yhdistyvät vetävä ulkonäkö ja hyvät tekniset ominaisuudet jatkuvaa käyttöä varten.

Kovanaama Basic Terra paistinpannua on saatavana kolmessa eri koossa. Lisäksi sarjaan kuuluu 1,5 litran kasari ja kannellinen paistokasari. Pannujen ja kasarien alumiinirunko johtaa lämpöä nopeasti ja tasaisesti, mikä takaa ruoan laiton helppouden. Hardtec non-stick -pinnoite tekee tuotteiden pinnasta tarttumattoman ja kestävän käytössä. Kätevyyttä lisää myös se, että pannut ja kasarit kestävät uunia 150 asteeseen saakka ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta ne sopivat suoraan uunista pöytään tarjoiluastioiksi. Lisäksi bakeliittikahva takaa, että kahva ei kuumene käytössä.

Kovanaama Basic Terra sopii mainiosti päivittäiseen ruoanlaittoon. Syksyn arkea piristää uusien reseptien kokeilu hyvillä työvälineillä ja ennen kaikkea hyvässä seurassa. Herkullinen äyriäisrisotto valmistuu käden käänteessä mutkattomaan illalliseen perheen ja ystävien parissa.

Äyriäisrisotto (noin 4:lle)
n. 5 dl kalalientä tai vettä + 1 kalaliemikuutio
1 iso sipuli renkaina
2 porkkanaa ohuina viipaleina (tai pakasteena 300 g)
sitruunapippuria
3 valkosipulinkynttä
½-1 tl suolaa
3 dl pikariisiä
1 tlk simpukoita tai muita äyriäisiä (n. 250 g)
n. 250 g katkarapuja
1 rkl kuivattua tilliä (tai ½ dl tuoretta)

Kiehauta kalaliemi tai vesi ja liemikuutio Kovanaama Basic Terra paistokasarissa. Lisää sipulirenkaat, ohuet porkkanaviipaleet , sitruunapippurit, suola ja pilkotut valkosipulin kynnet sekä pikariisi ja anna kiehahtaa. Kypsennä risottoa kiehahtamisen jälkeen välillä sekoittaen 8 min niin, että neste imeytyy riiseihin. Lisää aivan lopuksi simpukat ja katkaravut, jotta ne eivät sitkisty ja mausta tillillä. Nosta kasaripöytään ja herkuttele! Jos haluat resep­tistä juhlavamman, voit käyttää risottoon oikeita simpukoita ja rapuja ja tarjoilla sen äyriäisille sopivan valkoviinin kanssa.

Tuote- ja hintatiedot:

Paistinpannu 24 cm 31 €
Paistinpannu 26 cm 34 €
Paistinpannu 28 cm 37 €
Kasari 1,5 l 39 €
Paistokasari 24 cm 46 €

Toimitukset 10.10. alkaen