Maustaminen helpommaksi näppärillä Touch-uutuuksilla

Hackman Touch –tuoteperhe kasvoi kahdella uutuudella. Tuoteperheen aiempaan maustemyllyyn ja öljypulloon yhteensopiva maustepurkki ja valurautainen mortteli lisäävät entisestään ruoanlaiton helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Touch-maustepurkki on suunniteltu yhteensopivaksi Touch-maustemyllyn irrotettavan myllyosan kanssa. Erilaiset mausteet voi annostella näppärästi suoraan säilytyspurkista vaihtamalla vain myllyosaa purkista purkkiin – ilman sotkuja. Lasinen mauste- ja säilytyspurkki, jossa on ruostumattomasta teräksestä tehty kansi, säilyttää mausteiden hienot aromit ja lisäksi näyttää hyvältä keittiössä. Morttelin huhmare ja survin ovat valurautaa. Mauste- ja yrttiseosten valmistaminen jykevällä morttelilla sujuu helposti ja tuo keittiöön ihanan ruoanlaiton tuoksun. Nautinnollinen ruoanlaitto niin arjen kuin juhlankin ruokailuhetkiin on taattu Touch-sarjan uutuuksilla.

Maustepurkin ja morttelin on Hackmanille suunnitellut Pentagon Designin muotoilijakaksikko Arni Aromaa ja Sauli Suomela (Vuoden teolliset muotoilijat 2010). He ovat muotoilleet koko Touch-tuoteperheen pitäen silmällä sekä tuotteen käytännöllisyyttä että katseita kestävää kokonaisuutta. Tuotteille suositellaan käsinpesua.

Suositushinta:
Touch-maustepurkki 9 €
Touch-mortteli 39 €

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Nina Colliander, tiedottaja, tel. +358 (0) 204 39 5181,
nina.colliander@fiskars.com