Muumi Juhlahetki

Arabia tuo rakastettuun Muumi-valikoimaan Muumi Juhlahetki-sarjan, jota Hackmanin samanaiheiset lusikat sopivasti täydentävät. Juhlahetki-sarjan myötä Arabian muumituotteisiin tulee viisi uutta esinettä, joissa rakastetuimmat muumihahmot touhuavat herkkujen parissa tavalla ja toisella.

Sarja koostuu jalallisesta kakkuvadista, jalallisesta tarjoiluvadista, piirakkavuoasta, kannellisesta keksipurkista ja mitta-asteikolla varustetusta mehukaatimesta. Juhlahetki-sarjan tuotteet on muotoillut Arabian taideosastoyhdistykseen kuuluva keramiikkataiteilija Pekka Paikkari.

Sarjan kaikki osat ovat valmistettu korkeita laatustandardeja noudattaen ja kestävät konepesua, mikroaaltouunia, uunia ja pakastinta - kakkukekkereitä voi siis astioiden kestävyyden puolesta viettää niin usein kun herkkuja tekee mieli.

Juhlahetkiä lusikoissa, kattilassa ja kasarissa

Hackmanin Muumi-kattila ja -kasari on päivitetty samaan kuvamaailmaan Arabian Muumi Juhlahetki-sarjan kanssa. Kattilan kyljessä Muumimamma lajittelee marjoja ja kasaria piristää Pikku Myy kekseineen. Suomessa valmistetut astiat on pinnoitettu sisältä tarttumattomalla Hardtec-pinnoitteella ja ulkopuolelta valkoisella silikonipohjaisella pinnoitteella.

Juhlahetki-tunnelmaa täydentää Hackmanin Muumi Juhlahetki -kahvilusikkasetti, joka sisältää neljä kuvitukseltaan erilaista lusikkaa aiheinaan Muumipeikko, Niiskuneiti, Muumipappa sekä Pikku Myy.

Tuotetiedot ja suositushinnat:

Arabia, Muumi juhlahetki piirakkavuoka 28 cm 39,90 €
Arabia, Muumi juhlahetki, jalallinen kakkuvati 26 cm 54,90 €
Arabia, Muumi juhlahetki, jalallinen tarjoiluvati 17 cm 29,90 €
Arabia, Muumi juhlahetki, keksipurkki 1,2 l 45,90 €
Arabia, Muumi juhlahetki, mehu-/mittakaadin 1,1 l 34,90 €
Toimitukset 2.4.2012 alkaen

Hackman, Muumi juhlahetki kahvilusikkasetti 33 €
Hackman, Muumi-kattila, 2,5 l 61 €
Hackman, Muumi-kasari, 1,8 l 54,50 €
Toimitukset 1.3.2012 alkaen

Lisätietoja
Kirsi Lauttia, tiedottaja
puh. 0204 39 6220, etunimi.sukunimi@fiskars.com