Odotettu uutuus Kovanaama-pannusarjaan

Suosittu Kovanaama-paistinpannusarja kasvaa odotetulla lettupannulla, jolla paistuvat mukavasti niin ohukaiset kuin omeletitkin. Kaunis ja toimiva muotoilu sekä pannun tekniset ominaisuudet tekevät kesän lettukesteistä leppoisat sekä kokille että syöjille.

Kovanaama-sarjan tuotteet ovat tunnettuja soveltuvuudestaan jokapäiväiseen käyttöön. Sama ominaisuus kuuluu myös sarjan uutuustuotteelle, pienelle ohukaispannulle. Erikoisvahvennettu Hardtec 5000-pinnoite tekee pannujen pinnasta tarttumattoman ja kestävän käytössä.

Lettujen ja omelettien teko sujuu Kovanaama-pannulla näppärästi niin kesämökillä kuin kotonakin. Pannu sopii kaikille liesille, myös induktiolle. Pannun matala reuna helpottaa ohukaisten kääntämistä ja kuumentumaton bakeliittikahva takaa tukevan otteen. Pannun alumiinirunko johtaa lämpöä nopeasti ja tasaisesti, mikä takaa kauniin kullanväriset ohukaiset herkullisiin kesähetkiin.

Pannu on tehty muotoilua myöten Suomessa: pannun kaunis ja toimiva muoto on suomalaista suunnittelua ja itse tuotteiden valmistus tapahtuu Sorsakosken tehtaalla. Myös ympäristöystävällisiä tuotteita suosiva kuluttaja toivottaa tämän odotetun uutuuden tervetulleeksi, sillä musta energiatehokas ja pinnoitettu pohja säästää energiaa johtamalla lämpöä nopeammin keraamisella liedellä käytettynä.

Odotetun ohukaispannun lisäksi Kovanaama-perhe kasvaa uudella jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetulla Kovanaama Easy -paistinpannulla. Pannua on mukava ja helppo käyttää muun muassa sen keveyden ja linjakkaan kahvan ansiosta. Pinnoitteen non-stick –ominaisuuden ansiosta myös pannun puhdistaminen sujuu helposti käsinpesulla. Pannulla voi valmistaa ruokaa myös uunissa, sillä se kestää uunin lämpöä 250-asteeseen saakka.

Amerikkalaiset pannukakut
(noin 15 kpl paistettuna Kovanaama lettupannulla)
3 munaa
2-3 rkl fariini- tai tummaa sokeria tai juoksevaa hunajaa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
½ tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl piimää tai kermaviiliä
½ dl voisulaa tai öljyä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan. Paista Kovanaama lettupannulla paksuja, vajaan yhden senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helpolla. Käytä paistamiseen rasvaa.
Tarjoile vaahterasiirapin ja tuoreiden kesämarjojen kera.

Suositushinnat:
Kovanaama ohukais-/omelettipannu 22 cm 39 €
Kovanaama Easy –pannu 24 cm/26 cm/28 cm 38 €/41,50€/45,50€

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Tiedottaja Nina Colliander, nina.colliander@fiskars.com, puh. 040 687 3591
Kuvat ovat ladattavissa osoitteessa: http://media.digtator.fi/digtator/tmp/2efaee949e3b30e54a0a1eb6124f41f9/preview.html