Rotisser Steel - tyylikästä ja kestävää terästä keittiöön

Rotisser-sarjan pinnoitetut keitto- ja paistoastiat ovat olleet sekä ulkonäöltään että käyttöominaisuuksiltaan Hackmanin kärkituotteita. Nyt tämä korkealaatuinen valikoima täydentyy toivotuilla teräksisillä keittoastioilla – induktiokäyttöön optimoitu, hiljainen ja tehokas Rotisser Steel on keittoastioiden uusinta uutta. Paksupohjaisissa teräskattiloissa ruoka on helppo valmistaa ja tyylikäs tuoda tarjolle juhlavaankin tilaisuuteen.

Tyylikkyys ja käytettävyys yhdistyvät korkeaan laatuun

Uusien tuotteiden muotoilu jatkaa aiempien Rotisser-tuotteiden pidettyä linjaa, josta ovat vastanneet Pentagon Designin Arni Aromaa ja Sauli Suomela. - kokoteräksisen tuotesarjan suunnittelu pinnoitettujen tuotteiden rinnalle tuntui aluksi hieman haasteelliselta, mutta kokeiluversiot tuntuivat nopeasti luontevilta ja alkuperäisten Rotisserien kanssa hyvin yhteensopivilta”, kertoo Sauli Suomela.

- Terästuotteiden ilme pyrittiin tekemään pinnoitettuja hieman pehmeämmäksi ja kevyemmäksi säilyttäen kuitenkin esim. korvien ja kannen rivan muotoilussa selkeä linkki ”alkuperäisiin” Rotisser-tuotteisiin.
Rotisser Steel on valmistettu käyttöominaisuuksiltaan parhaasta ja kestävästä 18/10 –teräksestä. Myös kattiloiden korvat ja rivat ovat ruostumatonta valuterästä, mikä mahdollistaa myös tuotteiden uunikäytön (max 250 °). Rotisser Steel -keittoastioissa on erittäin tehokas ja hiljainen induktiopohja, jonka viisi eri pohjakerrosta takaavat erinomaisen keittotuloksen. Astiat on suunniteltu erityisesti induktioliesille, mutta ne toimivat erinomaisesti muillakin liesityypeillä.

Rungon sisäpuolella oleva mitta-asteikko helpottaa ruoanlaittoa, samoin teräskansissa olevat höyryreiät. Valikoimassa on 1,5 litran kasarin lisäksi neljä suosituinta kattilakokoa 2,5 –litraisesta aina suuremmankin perheen tarpeisiin riittävään kuuden litran kattilaan. Rotisser Steel –keittoastiat ovat konepesunkestäviä ja ne valmistetaan Suomessa Sorsakosken tehtaalla. Kokonaisuudessaan Rotisser-valikoimasta löytyy nyt kauniisti muotoiltuja ja käytettävyydeltään erinomaisia tuotteita jo monenlaiseen ruoanvalmistukseen, pinnoitettuna tai ilman pinnoitetta.

Käyttösymbolit pohjassa

Hackman siirtyy vähitellen merkitsemään sekä tuotesarjan nimen että käyttöohjesymbolit kattiloiden ja pannujen pohjaan. Tämä helpottaa kuluttajaa hänen myöhemmin miettiessä mitä sarjaa tuote mahtoikaan olla ja oliko esim. konepesu sallittu. Merkinnät ovat myös kaikkien Rotisser Steel –tuotteiden pohjissa. Symbolien avulla kuluttaja pystyy ilman pakkaustakin tarkistamaan tuotteen sopivuuden esim. liedenvaihdon yhteydessä. Symbolit kertovat onko tuote sopiva keraamiselle/tavalliselle liedelle/ kaasuliedelle/induktiolle sekä onko tuote uunin tai konepesun kestävä.

Tuotetiedot ja suositushinnat:

Kasari 1,5 l, 67 euroa
Kattila 2,5 l, 73 euroa
Kattila 3,0 l, 77 euroa
Kattila 4,0 l, 83 euroa
Kattila 6,0 l, 99 euroa

Toimitukset 16.4.2012 alkaen

Lisätietoja:
Kirsi Lauttia, tiedottaja
puh. 0204 39 6220, etunimi.sukunimi@fiskars.com