Rotisser sai entistä vahvemman pinnoitteen

Hackmanin Rotisser-paistoastiasarja on kokenut uudistuksen. Uusi, kovaa käyttöä kestävä ja helppohoitoinen vahvistettu pinnoite ja uudet osat tekevät Rotisserista sekä alan ammattilaiselle että harrastajalle luotetun kumppanin keittiöön. Uusi Rotisser inspiroi hyvän ruoan ystävää monipuoliseen ja kokeilevaan ruoanvalmistukseen.

Rotisser-sarja tunnetaan tarkasti hiotuista teknisistä yksityiskohdistaan, kestävyydestään ja palkitusta muotoilustaan. Uutta syyskuussa markkinoille tulevassa Rotisserissa on erittäin kestävä, helppohoitoinen ja vahvistettu Hardtec Superior non-stick –pinnoite. Uuden pinnoitteen lisäksi sarja täydentyy kahdella täysin uudella kattilalla sekä paljon kysytyllä korkeareunaisella paistokasarilla.

Myös Rotisserin uudet osat ovat Pentagon Designin Arni Aromaan ja Sauli Suomelan muotoilemat. Käytännöllisyys, mutta myös tyylikkyys, olivat avainsanoja kattiloiden ja paistokasarin suunnittelussa. Kuuden litran kattilassa onnistuu vaikka kokonaisen paistin paistaminen ja hauduttaminen. Pienempi 3,5 litran kattila sopii erinomaisesti syksyisten pata- ja laatikkoruokien valmistukseen, sillä kattila kestää uunin lämmön. Tyylikäs ulkomuoto puolestaan houkuttelee nostamaan kattilan tarjoilupöytään asti. Korkeareunainen paistokasari toimii kätevästi helposti roiskuvien ruokien valmistuksessa. Se soveltuu loistavasti myös wokkiruokien valmistukseen.

Tehokkaan alumiinipohjan ansiosta paistaminen sujuu Rotisser-sarjan tuotteilla nopeasti ja tasaisesti. Rotisserit toimivat kaikilla liesillä ja kestävät myös uunia aina 250 asteeseen saakka. Kaikki osat kestävät konepesua ja metallisia työvälineitä (ei leikkausta pinnoitteen päällä), mikä lisää sarjan helppokäyttöisyyttä entisestään. Rotisserin hankkinut ruoan ystävä on tyytyväinen myös siitä, että se on valmistettu Suomessa 70 % kierrätetystä materiaalista.

Tuote- ja hintatiedot:
Kattila 3,5 l, 22 cm 97,00 €
Kattila 6,0 l, 26 cm . 113,00 €
Paistokasari 4,2 l, 24 cm 93,00 €
Paistinpannu 24 cm 69,00 €
Paistinpannu 28 cm 79,50 €
Paistokasari 26 cm 99,00 €
Kasari 1,6 l, 18 cm 68,00 €
Uunivuoka 4,0 l, 30 cm 120,00 €
Toimitukset 1.9.2011 alkaen

Lisätietoja:
Kirsi Lauttia, tiedottaja, puh. 0204 39 6220
etunimi.sukunimi@fiskars.com