Soma talvi tulee keittiöön

Lohisoppa ja mummon parantava mehu maistuvat tänä talvena erityisen lempeiltä, kun ne valmistuvat hauskoissa talviemaleissa.

Vuoden hittituote, Hackmanin kesäkattilapari, saa Hackmanin 220-vuotisjuhlan päätökseksi seurakseen talviset kaverit. Talviemalisarjan kattilassa höyryää sipulikeitto, uunivuoassa paistuvat piiraat ja laatikot ja herttainen kannu kaataa kuuman mehun kun ulkona vihmoo ja pakkastaa. Talviemalit ovat kevyitä, ne kuumenevat nopeasti ja sopivat myös induktioliedelle. Tuotteille suositellaan käsinpesua. Sarjan kuvioinnista vastaa kesäkattilan tapaan Dog Design. Kuvion tyylitellyt lumikiteet vievät ajatukset pakkaspäivän reippailuun – ja sen jälkeisiin herkuttelutuokioihin.

Dog Design on kolmen graafisen suunnittelijan Eeva Sivulan, Ilona Ilotun ja Petri Salmelan Helsingissä 1998 perustama graafiseen suunnitteluun erikoistunut muotoilutoimisto. Perustamisestaan lähtien he ovat vastaanottaneet vuosittain merkittäviä alan palkintoja, mm. Red Dot Award 2010. Dog Designin kädenjälkeä löytyy myös mm. Hackmanin suositun Flirt-sarjan kuvioiden takaa.

Talvikattiloiden suositushinnat (myynnissä 1.10. alkaen vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää):

Talvikattila 3,9 l 39 €
Uunivuoka 4,5 l (32 x 19 x 6,7 cm) 42 €
Talvikannu 1,2 l 19 €

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Siru Nori
Viestintäpäällikkö | Hackman & Fiskars
Puh. 0204 39 5611
email: etunimi.sukunimi@fiskars.com
www.hackman.fi