Touch-pullot viimeistelevät kattauksen

Hackmanin suosittu Touch-perhe on saanut perheenlisäystä maustemyllyn rinnalle. Ajattomat ja laadukkaat Touch öljy- ja viinietikkapullot on ilo nostaa pöytään maustamaan vaikkapa kesäisiä raikkaita salaatteja.

Touch öljy- ja viinietikkapullon korkissa on kätevä ilmareikä annostelun säätämiseksi; sormi ilmareiällä annostelee kevyemmin, kun taas ilmareikä vapaana annostelu onnistuu vapaakaatona. Pullot on helppo täyttää ja pitää puhtaana. Touch-sarjan muotoilussa on klassikon aineksia. Vuonna 2007 lanseerattu sarja on ollut myyntimenestys, eikä syyttä: Touch on sekä kaunis että toimiva.

Öljy- ja viinietiikkapullon sekä maustemyllyjen suunnittelun takaa löytyy Pentagon Design ja sen Vuoden teollinen muotoilija 2010 –palkittu kaksikko Arni Aromaa ja Sauli Salmela. Sama parivaljakko on suunitellut Hackmanille myös mm. Match-ruoanlaittosarjan ja Flirt-aterimien muotoilun. Pullojen materiaaleina on lasi, ruostumaton 18/10 teräs sekä läpinäkyvä muovi.

Touch-maustemyllyjen perusmaustesarja on täydentynyt loppuvuodeksi erikoispakkauksilla. Touch Lemon Pepper & Dill sekä Salt&Pepper ovat mainioita lahjavinkkejä mökki- ja venekeittiöihin. Säädettävä, keraaminen myllysydän, joka on luotettavaa CrushGrind® -laatua, jauhaa tarkasti kovimmatkin mausteet kullekin sopivalla karkeudella.

Mausteseokset on kehitetty yhdessä Pohjoismaiden suurimman maustevalmistajan, Santa Marian, kanssa. Mausteseospussien sisältö on mitoitettu Hackman Touch –maustemyllyn tilavuuden mukaan. Touch Salt&Pepper ja Touch Lemon Pepper&Dill –myyntipakkaukset ovat mynnissä 31.12.2010 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Suositushinnat:
Touch öljy- ja viinietikkapullo 20 €
Touch maustemylly 27 €
Touch Lemon Pepper & Dill mylly + mauste 28 €
Touch Salt&Pepper myyntipakkaus 55 €

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Viestintäpäällikkö Siru Nori, siru.nori@fiskars.com, puh. 0204 395 611
www.hackman.fi

Kuvat ovat ladattavissa osoitteessa: http://media.digtator.fi/digtator/public/0979620c2ecc91779f7ebe3ce3004d42/

Fiskars Home -liiketoiminta-alue on osa Fiskars-konsernia ja tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita ruoanvalmistukseen, kattamiseen ja sisustamiseen. Se on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa, ja sen käytössä olevia tavaramerkkejä ovat Iittala, Arabia, Hackman, Fiskars, Rörstrand ja Höganäs Keramik. Fiskars Home -liiketoiminta-alueen liikevaihto vuonna 2009 oli 300 milj. euroa ja henkilöstöä oli noin 1 600.