Lehdistötiedotteet

2021

2016

Linnea – mukavaa eleganssia ruokapöytään

15.12.2016

Hackmanin uusi aterinsarja, Linnea, kunnioittaa perinteitä tuoreella otteella. Suomalaisista arkiaterimista inspiraationsa saanut Linnea-sarja on nykyaikaista ajattelua, tarkkoja muotoilun yksityiskohtia ja käyttömukavuutta. Tämä juhlava aterinsarja ei pelkää arkea.

Lue lisää

2015

Hackman Savonia XL - klassikkoaterimet nyt myös uudessa suuremmassa koossa

27.08.2015

Savonia-aterinsarja, yksi maailman myydyimmistä aterinsarjoista, laajenee. Savonia XL –aterimet täydentävät jo valikoimaan kuuluvia osia. Isot lautaset saavat näin kaverikseen isommat aterimet.

Lue lisää

2013

Hackmanin Kaari taipuu notkeasti arjesta juhlaan

15.03.2013

Hackmanin uutuus, Kaari-aterinsarja, on syntynyt käyttäjänsä elinikäiseksi ja edustavaksi ystäväksi, jonka käyttöä ei tarvitse säästellä. Sen kuvaillaan ilmentävän yhtä aikaa käden muotoon sopivaa pehmeyttä ja jäntevää voimakkuutta. Se on pitkän matkan edellä esi-isiään. Aikoinaan haarukkaa pidettiin paholaisen kapistuksena, koska se muistutti hiilihankoa. Lusikat puolestaan säästettiin pahan päivän varalle takaamaan perheen toimeentulo. 1600-luvun Ranskassa veitset jopa kiellettiin, sillä ne olivat tehokkaita riidan ratkaisussa. Aterimet heijastavat aikansa kulttuuria parhaimmillaan. Niin myös Kaari.

Lue lisää

’Loppuun käytetty ei suinkaan ole hyödytön’, muistuttaa Hackman

01.02.2013

Hackmanin perinteinen kierrätyskampanja käynnistyy helmikuussa jo kolmattatoista kertaa. Kampanjan perusidea on sama kuin aikaisempina vuosina, mutta mm. ilme on muuttunut näkyvästi. Hyvät arvot edellä toteutettava kierrätyskampanja tarjoaa kuluttajille helpon mahdollisuuden tehdä hyvä teko elintärkeälle ympäristöllemme mm. palauttamalla loppuun käytetyt pannut, kattilat ja aterimet Hackmanin tuotteita myyvien jälleenmyyjien kierrätyspisteisin metallin uusiokäyttöä varten.

Lue lisää

2012

Hackmanin Handy tuo kevyemmän otteen kokkaamiseen

10.12.2012

Hackmanin uusi Handy-sarja sopii hennommankin kokin käteen. Sen muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota keveyteen ja käyttömukavuuteen päivittäisessä ruoanlaitossa.

Lue lisää

Hackmanilta täydellinen pannu induktiolle

08.10.2012

Hackmanin uutta induktioliedelle kehitettyä pannua ei voi vaurioittaa ylikuumentamalla eikä rasvojen ja öljyjen syttymisvaaraa ole. Pannun kehittämisessä on hyödynnetty innovatiivista Non-Overheatable-teknologiaa eli NOH-teknologiaa, jonka ansiosta pannu ei kuumene yli 230 C° asteen induktioliedellä. NOH-pannun käyttöikä on tavallista pidempi ja paistotulos parempi. NOH-teknologia on kuin luotu lisäämään kokkaamisen helppoutta.

Lue lisää

Kesäiset emalit valloittavat jälleen!

11.04.2012

Supersuosittua Hackmanin Kesä-emalisarjaa on jälleen saatavana; osin vanhoilla tutuilla ja osin aivan uusilla osilla. Viimekesäisestä valikoimasta jatkavat monikäyttöinen lävikkö sekä 1,2 litran kaadin, joka soveltuu kaikenlaisten juomien tarjoiluun ja vaikkapa kukkamaljakoksi. Kesäkattila tulee myyntiin nyt hieman aiempaa pienempänä, 2,9 -litraisena. Täysin uusia ovat kätevä piirakkavuoka sekä monikäyttöinen 0,37 litran muki.

Lue lisää

Rotisser Steel - tyylikästä ja kestävää terästä keittiöön

26.03.2012

Rotisser-sarjan pinnoitetut keitto- ja paistoastiat ovat olleet sekä ulkonäöltään että käyttöominaisuuksiltaan Hackmanin kärkituotteita. Nyt tämä korkealaatuinen valikoima täydentyy toivotuilla teräksisillä keittoastioilla – induktiokäyttöön optimoitu, hiljainen ja tehokas Rotisser Steel on keittoastioiden uusinta uutta. Paksupohjaisissa teräskattiloissa ruoka on helppo valmistaa ja tyylikäs tuoda tarjolle juhlavaankin tilaisuuteen.

Lue lisää

Muumi Juhlahetki

23.03.2012

Arabia tuo rakastettuun Muumi-valikoimaan Muumi Juhlahetki-sarjan, jota Hackmanin samanaiheiset lusikat sopivasti täydentävät. Juhlahetki-sarjan myötä Arabian muumituotteisiin tulee viisi uutta esinettä, joissa rakastetuimmat muumihahmot touhuavat herkkujen parissa tavalla ja toisella.

Lue lisää

2011

Hurraa! -kahvilusikka

29.12.2011

Muumilaaksossakin juhlitaan, muumimaisesti ilman sen kummempaa syytä, kun Helsinkikin juhlii nimitystään Designpääkaupungiksi vuoden 2012 ajaksi (World Design Capital Helsinki 2012, WDCH 2012). Juhlavuoden alkaessa Hurraa!-muki jatkaa Arabian iloista Muumi-mukien sarjaa ja Hackmanin Hurraa! -aiheinen kahvilusikka seurailee mukia kuvioinnillaan. Koristeesta välittyy hilpeä juhlan tunnelma. Muumilaaksossa osataan juhlimisen taito!

Lue lisää

Lusikoin koristeltu kuusi Berliinissä

20.12.2011

Suomi vastasi tänä vuonna Berliinissä sijaitsevan pohjoismaiden suurlähetystöjen yhteistalon jouluilmeestä. World Design Capital Helsinki 2012 –teemavuoden kunniaksi toteutuksessa painotettiin vahvasti suomalaista designosaamista.

Lue lisää

Classicin uudet paistoastiat istuvat myös pieniin keittiöihin

19.10.2011

Hackmanin suosittu Classic-keittoastiasarja laajenee nyt myös paistoastioihin. Classic-paistinpannut ja -paistokasari ovat sarjan keittoastioiden tapaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia työkaluja arjen ruoanlaittoon. Suunnittelun lähtökohtana on ollut erityisesti pienempien kotitalouksien tarpeet.

Lue lisää

Kovanaama sai väriä pintaan

28.09.2011

Kovanaama-paistinpannusarjan uutuus, Kovanaama Basic Terra, tuo väriä suosittuun tuoteperheeseen. Kauniit kuparin väriset pannut ja kasarit tuovat keittiöön tunnelmallisen ilmeen ja houkuttelevat kokeilemaan syksyisiä reseptejä iltojen pimetessä.

Lue lisää

Aina pehmentää arkea pyöreällä muodollaan

01.09.2011

Hackmanin uusi Aina-kattilasarja on suunniteltu suomalaiseen arkeen. Sen muotokieli ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat puhuttelevat suomalaista ruoanlaittajaa. Aina innostaa päivittäisen hyvän ruoan valmistamiseen ja arjen onnen vaalimiseen - aina ja lauantaina.

Lue lisää

Rotisser sai entistä vahvemman pinnoitteen

30.08.2011

Hackmanin Rotisser-paistoastiasarja on kokenut uudistuksen. Uusi, kovaa käyttöä kestävä ja helppohoitoinen vahvistettu pinnoite ja uudet osat tekevät Rotisserista sekä alan ammattilaiselle että harrastajalle luotetun kumppanin keittiöön. Uusi Rotisser inspiroi hyvän ruoan ystävää monipuoliseen ja kokeilevaan ruoanvalmistukseen.

Lue lisää

Maustaminen helpommaksi näppärillä Touch-uutuuksilla

25.05.2011

Hackman Touch –tuoteperhe kasvoi kahdella uutuudella. Tuoteperheen aiempaan maustemyllyyn ja öljypulloon yhteensopiva maustepurkki ja valurautainen mortteli lisäävät entisestään ruoanlaiton helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Lue lisää

Odotettu uutuus Kovanaama-pannusarjaan

29.04.2011

Suosittu Kovanaama-paistinpannusarja kasvaa odotetulla lettupannulla, jolla paistuvat mukavasti niin ohukaiset kuin omeletitkin. Kaunis ja toimiva muotoilu sekä pannun tekniset ominaisuudet tekevät kesän lettukesteistä leppoisat sekä kokille että syöjille.

Lue lisää

Kesäemalit tulevat taas

19.04.2011

Hackmanin viime kesän suosikki, retrohenkinen kesäemalisarja palaa täksi kesäksi uusin tuulin. Viime vuonna esitellyn kattilan ja kastikekasarin rinnalle on tuotu sympaattinen lävikkö kasvimaan herkuille sekä pieni kannu, vaikkapa kesäisille pienille mehukesteille.

Lue lisää

2010

Soma talvi tulee keittiöön

01.10.2010

Lohisoppa ja mummon parantava mehu maistuvat tänä talvena erityisen lempeiltä, kun ne valmistuvat hauskoissa talviemaleissa.

Lue lisää

Touch-pullot viimeistelevät kattauksen

04.06.2010

Hackmanin suosittu Touch-perhe on saanut perheenlisäystä maustemyllyn rinnalle. Ajattomat ja laadukkaat Touch öljy- ja viinietikkapullot on ilo nostaa pöytään maustamaan vaikkapa kesäisiä raikkaita salaatteja.

Lue lisää

Kesäkattilat henkivät tunnelmaa

04.06.2010

Hackmanin kesäkattilat tuovat kattauksiin mummolan ja lapsuuden kesälomat. Retrohenkiset kattilat ovat kuvioitua emalia ja ne sopivat kaikille liesille. Kuvioinnin takana on palkittu suunnittelutoimisto Dog Design.

Lue lisää

Bertel Gardberg nosti suomalaisen metallitaiteen maailmankartalle

31.03.2010

Akateemikko Bertel Gardberg (1916-2007) oli yksi niistä muotoilijoista, jotka 50-luvulla palkittiin lukuisia kertoja Milanon Triennaaleissa. Tänä vuonna Hackman-brändi juhlistaa sitä, että Hackmanin kauppahuone perustettiin Viipuriin vuonna 1790 eli peräti 220 vuotta sitten, juhlavuoden tuotteeksi on valittu Bertel Gardbergin Lion-aterimet.

Lue lisää

Hackmanin Match-sarja uudistunut

15.02.2010

Hackman kuuntelee kuluttajaa. Monipuolinen, ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun suunniteltu Hackmanin Match-sarja on uudistettu kuluttajahaastatteluiden pohjalta. Kauppoihin tulee kevättalvella kaksi uutta Match-tuotetta: kevyet valualumiiniset pata ja grillipannu. Lisäksi käytännöllisten, kuumentumattomien silikonikahvojen väri on vaihdettu ruskeasta kuluttajien suosimaan mustaan väriin.

Lue lisää

220-vuotiaan Hackmanin kilpailuvaltti on vahva tuotekehitys

04.02.2010

Aterinten sekä keitto- ja paistoastioiden valmistaja Hackman juhlii tänä vuonna 220-vuotistaivaltaan. Halpatuonnin takia kilpailutilanne alalla on äärimmäisen tiukka, mutta Hackman on pärjännyt luottamalla omaan näkemykseensä. - Meidän kilpailuvalttimme on ehdottomasti vahva tuotekehitys. Tuomme markkinoille vain tuotteita, joiden jokainen yksityiskohta on loppuun asti perusteltu. Materiaalit, muotoilu ja laatu; niihin investoimalla olemme saavuttaneet vankan markkina-aseman Pohjoismaissa, sanoo Fiskars-konsernin strategiajohtaja Max Alfthan.

Lue lisää

Hackmanin Kierrätysviikot menestystarina jo 10 vuotta

29.01.2010

Hackmanin Kierrätysviikoilla on vuosikymmenessä saatu talteen jo 500 tonnia kierrätysmateriaalia, josta voisi valmistaa esimerkiksi yli 8 miljoonaa Carelia-ruokalusikkaa. Kierrätyksessä Hackman on ollut aikaansa edellä ja sen kierrätyskampanjasta on muodostunut odotettu perinne. Tämän vuoden kampanja käynnistyy helmikuun alussa.

Lue lisää

2009

Joulun parhaita lahjavinkkejä ja valmistelun iloa Hackmanilta

10.11.2009

Ajattoman tyylikäs ja ennen näkemättömän kestävä Rotisser-sarja ilahduttaa arjessa ja juhlassa. Pentagon Designin muotoilemat, skandinaavisen pelkistetyt paistoastiat ovat kovaksi anodisoitua alumiinia, joka sopii monipuoliseen ruoanvalmistukseen ja kestää testatusti kovaa kulutusta. Sarjan osat toimivat sekä liedellä että uunissa.

Lue lisää