Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus
Turvalliset, viranomaisten hyväksymät pinnoitteet

Kaikki Hackmanin käyttämät pinnoitteet ovat EU:n hyväksymiä. USA:n elintarvikkeita valvova viranomainen, U.S. Food and Drug Administration, on todennut pinnoitteet normaaliin kotitalouskäyttöön sopiviksi – samoin kuin terveysviranomaiset kautta maailman. Vaadimme kaikilta tavarantoimittajilta puolueettoman ulkopuolisen tutkimuslaitoksen todistuksen materiaalien turvallisuudesta.

Käytämme tuotteissamme vain kaikkein korkealaatuisimpia pinnoitteita. Niitä ovat muovipohjaiset Hardtec ja Hardtec Superior sekä keraaminen Ceratec°.

Vältä ylikuumentamista

Tärkeintä pinnoitettujen tuotteiden käytössä on muistaa, ettei niitä saa ylikuumentaa. Normaalit paistolämpötilat ovat korkeimmillaan noin 200 astetta. Tässä lämpötilassa pinnoitteet toimivat täysin turvallisesti, eikä niissä tapahdu minkäänlaisia terveydelle haitallisia reaktioita.

Tutkimuksissa on havaittu, että pinnoitteista irtoaa terveydelle haitallisia kaasuja vasta, kun pannun lämpötila on yli 400 astetta. Tällöin ruokakin on jo syötäväksi kelpaamatonta.

Pinnoitetun tuotteen ylikuumenemisen vaara on suurin induktioliedellä. Siksi Hackman on kehittänyt uuden, innovatiivisen NOH-teknologian (Non-Overheatable). Sen ansiosta paistinpannu ei kuumene induktioliedellä yli 230 asteen – eikä pinnoitetta siis voi vaurioittaa ylikuumentamalla.

Noudata käyttö- ja hoito-ohjeita

Kaikissa tuotteissamme on mukana selkeät käyttö- ja hoito-ohjeet useilla eri kielillä. Niitä noudattamalla sinulle on tuotteista eniten iloa ja hyötyä – turvallisesti!