Carelia

Hienostunut klassikko juhlaan ja arkeen

Carelia
Carelia

Hienostunut klassikko juhlaan ja arkeen

Käsi tavoittaa materiaalin olemuksen paremmin kuin ajatus, sanoi akateemikko Bertel Gardberg. Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa hänen suunnittelemansa Carelia-sarjan esineen. Nauti sen kauneudesta.

Carelia-aterimia voi kutsua klassikoiksi jo syntyessään. Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa Carelia-sarjan esineen. Carelia viimeistelee hienostuneesti juhlapöydän ja ilahduttaa arjessa. Laaja aterinsarja on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja on konepesunkestävä.

Osta verkkokaupasta

Hopeaseppä-muotoilija Bertel Gardberg

Suunnittelija

Unelmien toteuttamisessa ei voi eikä saa säästää itseään, ajatteli hopeaseppä ja muotoilija Bertel Gardberg (1916–2007). Tinkimätön kädentaitaja uskoi myös, että käsissä itsessään on taito ajatella ja luoda uutta eri materiaaleista. Tähän ei pysty yksikään kone.

Akateemikoksi vuonna 1982 nimitetty Gardberg on suomalaisen muotoilun suuria nimiä ja tunnettu hienostuneesta muotokielestään. 

Ominaisuudet aterimet

Hoito-ohjeet

Voit pestä Carelia-aterimet ja -tarjoiluvälineet koneessa tai käsin. Aterimet säilyvät uudenveroisina pidempään jos peset ne heti ruokailun jälkeen. Kun peset aterimet koneessa, pakkaa aterinkori riittävän väljästi. Älä jätä aterimia veteen likoamaan pitkäksi aikaa. Lue lisää.

Carelia-ruokaveitsi
Cutlery feature
Cutlery feature

Aterimet joka kattaukseen

Oli kattauksesi runsaan romanttinen tai pohjaismaisen minimalistinen – Hackmanin aterimista löydät varmasti tyyliisi sopivat aterimat. Löydä atreinperhe joka parhaiten sopii tyyliisi hauskalla aterinvalitsimella.

Löydä oma suosikkisi