Linnea

Eleganssia kattaukseen

Linnea
Linnea

Mukavaa eleganssia ruokapöytään

Hackmanin uusi aterinsarja, Linnea, kunnioittaa perinteitä tuoreella otteella. Suomalaisista arkiaterimista inspiraationsa saanut Linnea-sarja on nykyaikaista ajattelua, tarkkoja muotoilun yksityiskohtia ja käyttömukavuutta. Tämä juhlava aterinsarja ei pelkää arkea.

Linnea täydentää Hackmanin käytännöllisten muotoiluklassikoiden valikoimaa tuomalla mallistoon uutta estetiikkaa. Tyylikkäät ja rauhalliset aterimet sopivat erinomaisesti kaikille kodin aterioille. Muotoilu sopii yhteen juhlavien astiastojen kanssa, kun pöytään katetaan kodin parhaat astiat ja lasit.

Elle Decoration - "Vuoden tuote pöydän kattamiseen" voittaja 2018

Osta verkkokaupasta

Jens Fager

Suunnittelija

Tukholman taideteollisesta korkeakoulusta Konstfackista valmistunut Jens Fager (s. 1979) on tehnyt kansainvälisissä muotoilupiireissä vaikutuksen näyttelyillään, joita on ollut esillä Tokiossa, Lontoossa, Milanossa, Torontossa ja Tukholmassa. 

Hoito-ohjeet

Voit pestä Linnea-aterimet ja -tarjoiluvälineet koneessa tai käsin. Aterimet säilyvät uudenveroisina pidempään jos peset ne heti ruokailun jälkeen. Kun peset aterimet koneessa, pakkaa aterinkori riittävän väljästi. Älä jätä aterimia veteen likoamaan pitkäksi aikaa. Lue lisää.

Hoito-ohjeet
Cutlery feature
Cutlery feature

Aterimet joka kattaukseen

Oli kattauksesi runsaan romanttinen tai pohjaismaisen minimalistinen – Hackmanin aterimista löydät varmasti tyyliisi sopivat aterimat. Löydä atreinperhe joka parhaiten sopii tyyliisi hauskalla aterinvalitsimella.

Löydä oma suosikkisi