Muumi

Mukavaa pöytäseuraa

Muumi
Muumi

Mukavaa pöytäseuraa

Muumilaakson väki on hauskaa seuraa kahvi- ja ruokapöydässä ja jäätelöä lusikoitaessa. Sympaattiset aterimet saavat syötävänkin maistumaan jotenkin vielä paremmalta. Ja saahan niistä mukavia keskustelunaiheitakin. Kuka on sinun suosikkisi?

Muumit-aterimet ovat ruostumatonta terästä, ja muumihahmot on kiinnitetty niihin siirtokuvatekniikalla. Lasten aterimet on mitoitettu ja muotoiltu niin, että niiden käsittely on helppoa. Aterimet voi pestä koneessa.

Osta verkkokaupasta

Hackmanin Muumi-aterimet Seikkailu-teemalla
Cutlery feature
Cutlery feature

Aterimet joka kattaukseen

Oli kattauksesi runsaan romanttinen tai pohjaismaisen minimalistinen – Hackmanin aterimista löydät varmasti tyyliisi sopivat aterimat. Löydä atreinperhe joka parhaiten sopii tyyliisi hauskalla aterinvalitsimella.

Löydä oma suosikkisi

Suunnittelija Tove Slotte

Suunnittelija

Aterinten kuvat perustuvat alkuperäisiin Tove Janssonin piirroksiin. Tove Slotte on sovittanut ne aterimiin – täydentänyt sarjakuvaruutujen rajaamia kuvia, sovittanut mittasuhteet sopiviksi ja piirtänyt itse kuvista puuttuvat hahmot. Tove Jansson hyväksyi aikoinaan Slotten soveltamaan kuviaan.

Hoito-ohjeet

Voit pestä Muumit-aterimet koneessa tai käsin. Aterimet säilyvät uudenveroisina pidempään jos peset ne heti ruokailun jälkeen. Kun peset aterimet koneessa, pakkaa aterinkori riittävän väljästi. Älä jätä aterimia veteen likoamaan pitkäksi aikaa.

Hackmanin Muumi-haarukka