Savonia

Täydellisesti käteen sopivat

Savonia
Savonia

Täydellisesti käteen sopivat

1960-luvulla suunniteltu Savonia näyttää, kuinka hyvä muotoilu kestää aikaa. Sen hallitut, eleettömät linjat olisi yhtä hyvin voitu suunnitella tänään. Savonia on aito designklassikko: ajaton, innovatiivinen ja korkealaatuinen. Laajaan sarjaan kuuluu 20 osaa.

Savonia on sympaattinen, helposti lähestyttävä – ja käytännöllinen. Laadusta ja käytettävyydestä kertoo myös se, että se on suomalaisten kestosuosikki. Sarjaan kuuluu 20 osaa, se on ruostumatonta terästä ja konepesunkestävä.

Osta verkkokaupasta

Suunnittelija Adolf Babel

Suunnittelijat

Adolf Babel on kansainvälisesti tunnettu, monipuolinen saksalainen suunnittelija. Babelin mielestä hyvin muotoiltujen tuotteiden tulee ennen kaikkea tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen, taiteellisten arvojen lisäksi. Suunnittelussa tärkeitä ovat tekniset vaatimukset, käyttömukavuus ja luova ratkaisu. Hyvän muotoilun ei tarvitse eikä pidä olla ylellisyyttä.

Savonia-sarjan veitsi ja haarukka

Hoito-ohjeet

Voit pestä Savonia-aterimet ja -tarjoiluvälineet koneessa tai käsin. Aterimet säilyvät uudenveroisina pidempään jos peset ne heti ruokailun jälkeen. Kun peset aterimet koneessa, pakkaa aterinkori riittävän väljästi. Älä jätä aterimia veteen likoamaan pitkäksi aikaa. Lue lisää.

Savonia-aterimet voi pestä koneessa tai käsin.
Cutlery feature
Cutlery feature

Aterimet joka kattaukseen

Oli kattauksesi runsaan romanttinen tai pohjaismaisen minimalistinen – Hackmanin aterimista löydät varmasti tyyliisi sopivat aterimat. Löydä atreinperhe joka parhaiten sopii tyyliisi hauskalla aterinvalitsimella.

Löydä oma suosikkisi