Savonia XL

Suomalaispöytien klassikko myös reilummassa koossa

Hackman Savonia XL
Savonia XL

Suomalaispöytien klassikko nyt myös uudessa reilummassa koossa.

Aikoinaan 1960-luvulla suunniteltu Savonia näyttää, kuinka hyvä muotoilu kestää aikaa. Sen hallitut, eleettömät linjat olisi yhtä hyvin voitu suunnitella tänään. Savonia on aito designklassikko: ajaton, innovatiivinen ja korkealaatuinen.

Savonia XL täydentää klassista Savonia-sarjaa: uusi Savonia XL toimii täydellisesti pääruokavälineinä ja Savonia aterimet Savonia XL aterimien kanssa alku- ja jälkiruokavälineinä. Savonia XL on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on konepesunkestävä.

Osta verkkokaupasta

Cutlery feature
Cutlery feature

Aterimet joka kattaukseen

Oli kattauksesi runsaan romanttinen tai pohjaismaisen minimalistinen – Hackmanin aterimista löydät varmasti tyyliisi sopivat aterimat. Löydä atreinperhe joka parhaiten sopii tyyliisi hauskalla aterinvalitsimella.

Löydä oma suosikkisi

Hoito-ohjeet

Voit pestä Savonia-aterimet ja -tarjoiluvälineet koneessa tai käsin. Aterimet säilyvät uudenveroisina pidempään jos peset ne heti ruokailun jälkeen. Kun peset aterimet koneessa, pakkaa aterinkori riittävän väljästi. Älä jätä aterimia veteen likoamaan pitkäksi aikaa.

Hoito-ohjeet
Suunnittelija Adolf Babel

Suunnittelijat

Adolf Babel on kansainvälisesti tunnettu, monipuolinen saksalainen suunnittelija. Babelin mielestä hyvin muotoiltujen tuotteiden tulee ennen kaikkea tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen, taiteellisten arvojen lisäksi. Suunnittelussa tärkeitä ovat tekniset vaatimukset, käyttömukavuus ja luova ratkaisu. Hyvän muotoilun ei tarvitse eikä pidä olla ylellisyyttä.