Brasserie

Keittotaidon perinteitä parhaimmillaan

Brasserie

Upeaa, perinteistä valurautaa, jonka ominaisuudet vain paranevat käytön myötä. Antaa ruoalle kauniin paistopinnan ja sopii erinomaisesti hauduttamiseen. Sopii kaikille liesille, myös induktiolle.

Grillipannu 27 cm

Grillipannu

27 cm

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija21 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 24 cm

Paistinpannu

24 cm

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija18 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 27 cm

Paistinpannu

27 cm

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija21 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 29 cm

Paistinpannu

29 cm

  • Yläreunan halkaisija29 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Pata 4,5 l

Pata

4,5 l

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija18 cm
  • Pohjan paksuus4,5 mm
  • Tilavuus4,5 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Pata 6,5 l

Pata

6,5 l

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
  • Pohjan paksuus4,5 mm
  • Tilavuus6,5 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi

Ominaisuudet

Valuraudan hyvät ruoanlaitto-ominaisuudet on tunnettu keittiöissä jo kauan. Se sopii kovaan paistamiseen ja toisaalta hauduttamiseen. Anna padan muhittaa ruoka-ainesten maut ja aromit lempeästi yhteen. Astiat ovat heti käyttövalmiita ja toimivat kaikilla liesillä.


Brasserie-sarjan grillipannu

Mukava käyttää

Grillipannulla saat pihveihin herkulliset raidat, eikä rasva imeydy lihaan. Pannujen puukahva suojaa käsiä kuumenemiselta, vastakahva helpottaa käsittelyä.


Käyttö- ja hoito-ohjeet

Valurauta ei kestä konepesua. Puhdistukseen riittää käsinpesu lämpimällä vedellä. Kuivaa astia huolellisesti pesun jälkeen. Jos joudut käyttämään puhdistukseen pesuainetta, voitele astia pesun ja kuivauksen jälkeen ruokaöljyllä. Muutoinkin kannattaa hieroa astian sisäpinta aika ajoin ruokaöljyllä. Muistathan, että valurautaisessa astiassa ei kannata säilyttää ruokaa.  

Rasvapolta valurautaastiat aina silloin tällöin. Hiero pintaan ruokaöljyä ja pidä padat uunissa 150 asteessa 1–2 tuntia tai kuumenna paistinpannut keskikuumalla liedellä.

Valurautaa ei saa pestä koneessa.