Brasserie

Keittotaidon perinteitä parhaimmillaan

Brasserie

Uudistuneessa tuoteperheessä perinteisen valuraudan erinomaiset ruuanlaitto-ominaisuudet yhdistyvät kestävään emaliin. Brasserie antaa ruoalle kauniin paistopinnan ja sopii erinomaisesti hauduttamiseen. Tuotteet sopivat kaikille liesille, myös induktiolle.

Grillipannu 27 cm

Grillipannu

27 cm

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija21 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 24 cm

Paistinpannu

24 cm

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija18 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 27 cm

Paistinpannu

27 cm

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija21 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Paistinpannu 29 cm

Paistinpannu

29 cm

  • Yläreunan halkaisija29 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Pata 4,5 l

Pata

4,5 l

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija18 cm
  • Pohjan paksuus4,5 mm
  • Tilavuus4,5 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi
Pata 6,5 l

Pata

6,5 l

  • Yläreunan halkaisija27 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
  • Pohjan paksuus4,5 mm
  • Tilavuus6,5 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Käsinpesu Induktioliesi

Ominaisuudet

Valuraudan hyvät ruoanlaitto-ominaisuudet on tunnettu keittiöissä jo kauan. Se sopii kovaan paistamiseen ja toisaalta hauduttamiseen. Anna padan muhittaa ruoka-ainesten maut ja aromit lempeästi yhteen. Uudistuneessa Brasseriessa on kestävä emalipinta, joka suojaa pannuja ja patoja ruostumista vastaan. Emalipinnan ansiosta myös tuotteet on helpompi hoitaa ja puhdistaa. Astiat ovat heti käyttövalmiita ja toimivat kaikilla liesillä.


Brasserie-sarjan grillipannu

Mukava käyttää

Grillipannulla saat pihveihin herkulliset raidat, eikä rasva imeydy lihaan. Pannujen puukahva suojaa käsiä kuumenemiselta ja mahdollistavat hyvän otteen, vastakahva helpottaa käsittelyä.


Käyttö- ja hoito-ohjeet

Valurauta ei kestä konepesua. Pese astia käsin pesuaineliuoksessa, myös ennen ensimmäistä käyttökertaa. Käytä ainoastaan tavallisia tiskiharjoja, ei teräsvillaa tms., sillä ne saattavat vahingoittaa emalipinnoitetta. Pesun jälkeen huuhtele ja kuivaa astia huolellisesti. Sivele lopuksi ohut kerros ruokaöljyä astian paistopintaan.

Älä siirra pannua tai pataa edestakaisin liedellä, koska se voi aiheuttaa naarmuja liedelle. Vaikka pannut sekä padat ovat hyvin kestäviä, niin pannusta tai padasta saattaa irrota emalin palasia, mikäli se osuu kovaan esineeseen. Poista kahva, jos pannua käytetään uunissa.

Valurautaa ei saa pestä koneessa.