Classic

Jokapäiväiseen kokkaamiseen

Classic

Monipuolinen Classic-sarja tuo kotikeittiöön huoletonta toiminnallisuutta. Kestävät materiaalit, paisto-osien tarttumaton pinnoite ja oivaltava muotoilu helpottavat työtä. Tuotteet sopivat kaikille liesille.

Paistinpannu 24 cm

Paistinpannu

24 cm

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija17,5 cm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Paistinpannu 28 cm

Paistinpannu

28 cm

  • Yläreunan halkaisija28 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Paistokasari lasikannella 22 cm

Paistokasari lasikannella

22 cm

  • Yläreunan halkaisija22 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Paistokasari lasikannella 24 cm

Paistokasari lasikannella

24 cm

  • Yläreunan halkaisija24 cm
  • Pohjan halkaisija24 cm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kasari teräskannella 1,5 l

Kasari teräskannella

1,5 l

  • Yläreunan halkaisija14 cm
  • Pohjan halkaisija12,3 cm
  • Pohjan paksuus5 mm
  • Tilavuus1,5 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kattila 1,0 l

Kattila

1,0 l

  • Yläreunan halkaisija14 cm
  • Pohjan halkaisija12,3 cm
  • Pohjan paksuus5 mm
  • Tilavuus1,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kattila 2,0 l

Kattila

2,0 l

  • Yläreunan halkaisija18 cm
  • Pohjan halkaisija14,7 cm
  • Pohjan paksuus6 mm
  • Tilavuus2,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kattila 3,0 l

Kattila

3,0 l

  • Yläreunan halkaisija18 cm
  • Pohjan halkaisija14,7 cm
  • Pohjan paksuus6 mm
  • Tilavuus3,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kattila 4,0 l

Kattila

4,0 l

  • Yläreunan halkaisija22 cm cm
  • Pohjan halkaisija18 cm cm
  • Pohjan paksuus5,5 mm mm
Valurautaliesi Keraaminen liesi Konepesun kestävä Kaasuliesi Induktioliesi
Kattila 5,0 l

Kattila

5,0 l

  • Yläreunan halkaisija22 cm
  • Pohjan halkaisija18 cm
  • Pohjan paksuus6 mm
  • Tilavuus5,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kattila 10,0 l

Kattila

10,0 l

  • Yläreunan halkaisija28 cm
  • Pohjan halkaisija22 cm
  • Pohjan paksuus6 mm
  • Tilavuus10,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kerroskattila höyry- ja haudeosalla 3,0 l

Kerroskattila höyry- ja haudeosalla

3,0 l

  • Yläreunan halkaisija18 cm
  • Pohjan halkaisija14,7 cm
  • Pohjan paksuus6 mm
  • Tilavuus3,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä
Kasari 1,0 l

Kasari

1,0 l

  • Yläreunan halkaisija14 cm
  • Pohjan halkaisija12,3 cm
  • Pohjan paksuus5 mm
  • Tilavuus1,0 l
Valurautaliesi Keraaminen liesi Kaasuliesi Induktioliesi Konepesun kestävä

Ominaisuudet

Classic-sarjan keittoastioiden runko, kahvat ja kansi ovat ruostumatonta terästä. Samaa kestävää materiaalia ovat myös paistokasari ja paistinpannut.

Hardtec-pinnoite

Pinnoite

Tuotteiden sisäpuolella on tarttumaton Hardtec-pinnoite. 


Classic-sarjan kattila

Käyttäjäystävällisyys

Paistokasariin kuuluu höyryreiällä varustettu lasikansi. Pannujen avautuva muoto helpottaa ruokien kääntämistä ja käsittelyä. Tuotteet toimivat kaikilla liesillä ja kestävät konepesua.


Useimmat tuotteet kestävät konepesua.

Käyttö- ja hoito-ohjeet

Pese astiat aina ennen ensimmäistä käyttökertaa, poista tarrat ja etiketit. Vaikka monet tuotteemme kestävät astianpesukonetta, käsinpesu on aina hellävaraisempaa. Varsinkin pinnoitetut tuotteet säilyvät hyvinä pidempään, jos peset astiat käsin.

Pinnoitetut astiat

Aloita ruoanlaitto laittamalla nokare rasvaa tai pari ruokalusikallista vettä astiaan. Kun rasva on kullanruskeaa tai vesi haihtunut, astia on sopivan kuuma. Vähennä lieden lämpöä vähän ajan kuluttua, jotta pannu ei ylikuumene. Muista, että yli 250 asteen lämpötila vaurioittaa pinnoitetta.

Käytä aina puisia, muovisia tai silikonisia keittiövälineitä, jotta et vahingoita pinnoitetta. Ruoan suola ja happamat aineet kuluttavat pannun pinnoitetta ja heikentävät sen kestävyyttä, joten älä säilytä ruokaa Classic-pannussa.

Terästuotteet

Kerroskattilassa on kattilaosa, höyryosa ja haudeosa. Ruoka kypsyy hellävaraisesti vesihöyryssä ja on kevyempää, kun kypsennyksessä ei tarvita rasvaa. Käytä aina paksupohjaista kattilaosaa alimmaisena ja tarkista, että siinä on aina riittävästi vettä.

Kun käytät kaikkia kolmea osaa yhtä aikaa, reiällisen höyryosan on oltava keskimmäisenä, jotta kuuma höyry pääsee keittimen läpi. Väärin koottuna osat saattavat jäädä kiinni toisiinsa. Älä käytä ohutpohjaista haudeosaa yksinään liedellä.